Moottoripyörien polttoainejärjestelmien säätäminen

AJ-Bike Oy on säätänyt moottoripyörien polttoainejärjestelmiä dynamometrin avulla vuodesta 1999.  7-vuoden ajan on  AJ-Bike kehittänyt ohjelmistoa ruiskujärjestelmien säätämistä varten. Uusin innovaatio on inertian avulla suoritettu uudelleenohjelmointi. Tällä ohjelmalla mahdollistetaan nopea säätäminen ilman, että moottoria turhaan kuormitetaan. Säätö perustuu nopeaan päällekäisohjelmointiin, joka ei käsin säätämällä ole mahdollista sen hitauden vuoksi. Käsin säätämällä vastaava lopputulos saataisiin aikaan noin 3-4:n työpäivän mittaisella säätösessiolla. FIRM(Fast Inertia ReMaping)-ohjelmalla sama lopputulos saadaan noin 3-tunnin työllä.

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>