Moottoripyörien ja mopojen nastarenkaat

AJ-Bike Oy on valmistanut moottoripyörien ja mopojen nastarenkaita jo vuodesta 1992. Kehitämme koko ajan uusia versioita esim. katukäyttöön. Liimanastarenkaat ovat nousseet suosituimmiksi nastarenkaiksi esim. mopoissa. Liimarenkaissa, nastat liimataan pikaliimalla renkaaseen, jolloin nastat pysyvät oikeassa asennossa eivätkä irtoa renkaasta. Käyttöikä on huomattavasti pidempi, kuin perinteisesti nastoitetuissa renkaissa. Lisäksi voimme käyttää pidempää nastaulkonemaa pidon parantamiseksi. Nyt varastossamme runsaasti malleja ja kokoja. Jopa 150 leveitä moottoripyörän renkaita saatavissa nastoitettuna.

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>