AJ-BIKE OY UUDISTUU

Uusi myymälä

Uusi myymälä

AJ-Bike Oy on muuttanut uuteen osoitteeseen Sepänkyläntie 225. Uudessa toimipisteessä pystymme palvelemaan jälkimarkkinointiasiakkaitemme paremmin. Yrityksen toimenkuva on jo parin vuoden ajan keskittynyt erityisesti huolto- ja varaosapalvelun parantamiseen. uudessa osoitteessa korjaamon pinta-ala on lisääntynyt huomattavasti verrattuna aikaisempaan. Nyt asiakkaiden kulkuneuvoja pystytään säilyttämään paremmin huoltoa silmälläpitäen. Lisäksi palvelumme on laajentunut käsittämään pikahuollon renkaanvaihtoineen. Kaikki vanhat edustukset jatkuvat entiseen malliin ja kaikkiin merkkeihimme tarjoamme merkkihuollon niiden vaatimalla laatukriteerillä. Tervetuloa tutustumaan uusiin toimitiloihimme.

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>