MOOTTORIPYÖRÄKAUSI ALKAMASSA

Vaasan seudulla surkean talven jälkeen on kevät alkanut voimalla. Motoristit ja mopoilijat kaivelevat ajoneuvojaan talvisäilytyksistä. AJ-Bike Oy on Vaasan alueen johtava 2-pyöräisten huolto. Nyt onkin syytä olla asialla ja varata aika huollostamme ennen suurimpien ruuhkien alkamista. Tällä hetkellä jono korjaamolle kohtuullinen ja varaosatilauksiemme määrä kasvaa voimakkaasti. Nopeampi tilaustahti =lyhyempi odotusaika. Huolamme kaiken merkisiä moottoripyöriä ja ns. euro-mopoja. Toimitamme alkuperäiset varaosat yksinoikeudella Vaasan markkina-alueella seuraaviin merkkeihin. Suzuki, Yamaha, Beta, Piaggio, Vespa, Derbi ja Gilera. Muihin merkkeihin löydämme 18v kokemuksella oikeat tarvikeosat. Tervetuloa tutustumaan uuteen toimipaikkaamme Sepänkyläntie 225.

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>